За NewEvents Vision

NewEvents Vision е компания, предлагаща цялостни решения и услуги в сферата на събитийния мениджмънт и връзките с обществеността. NewEvents Vision разполага с креативност, разнообразен набор от умения,  внимание към детайлите и репутация, с което гарантира успеха на всяко събитие и кампания. 

В NewEvents Vision се гордеем с бързата си реакция, отдадеността на опознаването на нашите клиенти и способността ни да управляваме корпоративни събития от всякакъв размер с нашите персонализирани решения, в зависимост от специфичните нужди на всеки клиент. NewEvents Vision е специализирана в иновативни и креативни решения за събития. От игрови събития, спортни турнири до корпоративни събития, конференции, тиймбилдинги, изложби и концерти, включително маркетинг, връзки с обществеността, 3D маппинг, виртуални събития - NewEvents Vision може да достави всичко безпроблемно. 

NewEvents Vision помага на компаниите да подобрят представянето си чрез нашите основни услуги в сферата на връзките с обществеността, по този начин нашите клиенти изграждат репутацията си със завладяващо съдържание и убедителни комуникации, създавайки незабравими кампании. Чрез нашите контакти във всички сфери на публичната комуникация: печатни и електронни медии, рекламни агенции, издателства и печатници, ключови фигури в културните и бизнес кръгове, ние осигуряваме на нашите клиенти точни и ефективни комуникационни решения и стратегии.  

В NewEvents Vision твърдо вярваме в създаването на солидни партньорства и дългосрочни отношения. Много от нашите клиенти са с нас от години, възприемат екипа ни като доверен партньор, а ние се стремим да надхвърляме техните очаквания всеки следващ път. 

Като бутикова агенция за събития, базирана в София, България, предлагаща услуги за корпоративни конференции, планиране на събития и тиймбилдинги, NewEvents Vision разполага с квалифициран и опитен екип, който да гарантира успеха на вашите събития.

Клиентите за нас