Виртуалните събития - новата реалност

Стойността на взаимодействието лице в лице никога няма да изчезне, но настъпи моментът, когато преминаването във виртуална среда е необходима част за осъществяването на дадено събите. Виртуалните събития всъщност са много вълнуващи. Към момента, повечето от нас са съгласни, че виртуалните събития няма да нарушат изцяло човешкото взаимодействие, но те предлагат изцяло нов начин хората да изживеят игри, концерти, обучения и друго съдържание, което означава, че това е наапълно възможен начин за провеждане на конференции, семинари, премиери на продукти и дори фирмени събития. 

Виртуалните събития не отстъпват по ангажираност и последователност в сравнение с досегашните, реални събития. Ако се опитвате да забавлявате, да се свързвате и да се наслаждавате, това улеснява с допълнителна свобода. Освен това, те имат няколко предимства пред конвенционалните, които имат еднаква полза, както за организаторите, така и за участниците. Чрез виртуалните събития се преодоляват ограниченията от стана на придвижване. Виртуално събитие може лесно да бъде организирано за много по-кратък период от време. По-ниските разходи за организиране и посещение също са голям плюс на виртуалните събития. 

 Сега ще ви запознаем с част от възможностите на виртуалните събития, в чието осъществяване NewEvents Vision вече има опит: 

 УЕБИНАРИ 

Провеждането на уеб семинари практически позволява на присъстващите в световен мащаб да се присъединят и да слушат, докато един или повече лектори представят съдържанието. Компаниите могат да таксуват присъстващите да се присъединят към уеб семинари с помощта на услуги за онлайн разплащане или да предоставят услугата безплатно. Уебинарите обикновено използват инструменти за видеоконферентна връзка, които позволяват въпроси и отговори и се провеждат за около 45–60 минути. Поради типичния си академичен характер, уебинарите процъфтяват със 100% виртуална посещаемост. Те могат също да включват вътрешно и външно обучение. 

ВИРТУАЛНИ КОНФЕРЕНЦИИ И СРЕЩИ 

Онлайн реалността може да бъде безценен канал за упражнения за изграждане на екип и маркетингови дейности. Споделеното виртуално събитие е класически „ледоразбивач“ за професионалисти, които тепърва ще се срещат. Виртуалните игри, които се предлагат, карат хората да работят в екипи. 

 ВИРТУАЛНИ ТИЙМ БИЛДИНГИ 

 Отдавна е доказано, че тийм билдингът е изключително важна част от управлението и развитието на екип. Това важи както за офис базираните екипи, така и за отдалечените и работещите извън офиса или компанията. Онлайн екипното изграждане, независимо къде се намират физически екипите, подпомага укрепването на взаимоотношенията и подобрява способностите за сътрудничество, по същия забавен и интересен начин, както и реалните тийм билдинги. Виртуалният тим билдинг идва на помощ, защото е иновативен начин за организиране на обвързване с вълнуващи и творчески дейности за Вашия екип. Важно е да се вземе предвид профилът от служителите и да се предостави селекция от игри и дейности, които са удобни за екипи от 5 до 100 души. Игрите трябва да са бързи за разбиране, изпълнение и наслада. 

Запознайте се с предлаганите от NewEvents Vision варианти за Виртуални Събития, а за нас ще бъде чест и удоволствие да сме Ваш партньор в тези иновативни виртуални приключения!

Клиентите за нас

Телефон

+359 877 090915

Email

contacts@neweventsvision.com

Адрес

ул. Иларион Драгостинов 31, София, България