Елхи на таланта 2019

 

Фондация „Стоян Камбарев“ сбъдва мечтите на младите и талантливи творци, като ги подкрепя финансово, морално и осъществява конкретни техни творчески проекти. Към традиционните, вече култови Награди за полет в изкуството, Благотворителен Бал в Лондон и Награда за Кино 355, Деси Тенекеджиева и нейният екип създадоха блестяща и атрактивна идея Елхи на Таланта - социална, благотворителна и екологична кампания на Фондацията. Идеята на проекта е фирми, компании или частни лица да украсят своя жива елха, като направят дарение на Фондация „Стоян Камбарев“, което ще отиде за подкрепа на младите таланти на Фондацията и на даровити деца от десет многодетни семейства.

Елхите бяха разположени пред НДК в периода от 01.12.2019 – 15.01.2019, около голямата коледна елха на Столична Община, традиционно запалвана от Кмета на София на 1-ви декември, преди провеждането на ежегодния коледен концерт, на който присъстват много столичани, гости на града и официални лица. Музикалните таланти на Фондация „Стоян Камбарев“ бяха кулминация в концерта и ще го закрият с ефектно коледно шоу.

Така в началото на 2020 година София вече има нова иглолистна Горичка! 35-те прекрасни ЕЛХИ НА ТАЛАНТА бяха залесени в Южния Парк. Те бяха подарени от Фондация „Стоян Камбарев“ , благодарение на нейните Коледни благодетели - частни лица и фирми, чрез дарителска кампания Елхи на Таланта, в подкрепа на младите таланти на България. Събитието бе планувано да бъде публично с всички посланици и добродетели, но поради пандемията от коронавирус и затоплянето на времето, нямаше как повече да се чака и Елхите бяха залесени в присъствието на председателя на УС - актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева и Йосиф Камбарев - синът на незабравимия режисьор, патрон на Фондацията.

Подкрепени бяха 10 талантливи деца и техните многодетни семейства в нужда. Тези даровити деца, станаха част от голямото семейство на Фондацията, която ще следи тяхното развитие и ще ги подкрепя и в бъдеще, а като за начало започна с пълното обезпечаване на едногодишните им разноски за изкуството, което са избрали. 

NewEvents Vision е комуникационен партньор на кампанията 

Година : 2019

Клиент : Фондация "Стоян Камбарев"

Проект : Елхи на Таланта 2019

Локация : София, България

Клиентите за нас