Елхи на таланта 2020

 

ЕЛХИ НА ТАЛАНТА беше първата Коледна социална и екологична кампания на Фондация "Стоян Камбарев", в подкрепа на даровити деца от многодетни семейства в нужда. Успехът й през 2019 година беше впечатляващ и затова УС на Фондация „Стоян Камбарев“ реши тя да стане традиционна и национална. Идеята е фирми, компании или частни лица да направят дарение, закупувайки своя жива елха, която ще краси столицата близо два месеца в центъра на София. На всяка елха ще има красива табелка, с лични празнични пожелания от дарителя.

Елхите бяха разположени на централната алея на НДК в периода от 01.12.2020 до 15.01.2020 и водеха към голямата коледна елха на Столична Община, традиционно запалвана от Кмета на София на 1-ви декември. На 6-ти декември в центъра на Бургас също грейнаха шест Елхи на Таланта. Община Бургас заедно с две от големите компании в България - Лукойл Нефтохим Бургас и Порт България Уест са първите, които се включват в благотворителната акция в града. Другите Елхи са подарък от Фондация „Стоян Камбарев“ за Общината, с надеждата през следващата година броят на бургаските дарители да расте, за да се подкрепят повече талантливи деца от красивия черноморски град.

Отново бяха подкрепени бяха 10 талантливи деца и техните многодетни семейства в нужда. Тези даровити деца, станаха част от голямото семейство на Фондацията, която ще следи тяхното развитие и ще ги подкрепя и в бъдеще, а като за начало започна с пълното обезпечаване на едногодишните им разноски за изкуството, което са избрали. 

Пандемията не позволи провеждането на традиционния празничен концерт с фойерверки, но не можа да спре Деси Тенекеджиева и екипът на Фондация „Стоян Камбарев“ да превърнат Коледата на даровитите деца в приказка.

NewEvents Vision е комуникационен партньор на кампанията 

Година : 2020

Клиент : Фондация "Стоян Камбарев"

Проект : Елхи на Таланта 2020

Локация : София, България

Клиентите за нас