Награди Фондация Стоян Камбарев 2019

 

На 17- ти април 2019г. във Военния клуб в София, на изискана, стилна и вълнуваща официална церемония, бяха връчени Наградите за изкуство на Фондация „Стоян Камбарев” 2019 и първата Награда за кино 355. Актьорът Димитър Николов спечели Голямата награда за полет в изкуството в конкуренция с още петима млади творци от различни сфери. Името на победителя обяви НЦВ княгиня Мириам де Унгрия, официален гост на Церемонията. 

Церемонията бе изградена като мултимедиен спектакъл с музика и кино. Непосредствено преди кулминацията на вечерта бе връчена и първата Награда за Кино 355. По случай своя 10-ти юбилей, Фондацията предизвика младите кино творци с нова Награда За Кино 355. Статуетката и 10 000 лв. под формата на парични средства и услуги грабна Йордан Михайловски. Носителят на първата Награда За Кино 355 бе избран интерактивно от публиката, на живо, по време на Галата. 

На незабравимото събитие присъстваха стотици гости, партньори и приятели на Фондация „Стоян Камбарев“. Сред официалните лица, освен президентите Росен Плевнелиев и Петър Стоянов, в компания на очарователните си съпруги, вицепремиерът Красимир Каракачанов, заместник министъра на културата Румен Димитров , кметът на град София Йорданка Фандъкова, , НЦВ. Княгиня Мириам де Унгрия, НВ принцът на Гана Кофи Уилямс, заместник-кметът на Столична община Тодор Чобанов, семейство Спас и Диляна Русеви, банкерката Виолина Маринова, представители на международни мисии, както и много други популярни личности от културния и обществения ни живот, като Марта Вачкова, кино режисьорът Милко Лазаров , Кристина и Михаил Белчеви, Наталия Гуркова, адвокат Анна Попова, бизнесмените Звезделин Протопопов и Мирослав Николов , Весела Барбукова много други.

По време на официалната церемония се проведе благотворителен търг с водещ мецената и приятел на Фондацията Игор Марковски. Събраните средства от откупки ще се използват за осъществяване на новите проекти на талантите на Фондация „Стоян Камбарев“. 

 Церемонията за връчване на Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев” и Награда за кино 355 бе част от Календара на културните събития на Столична община за 2019

NewEvents Vision е комуникационен партньор на събитието. 

Година : 2019

Клиент : Фондация "Стоян Камбарев"

Проект : Официална Церемония Фондация "Стоян Камбарев" 2019

Локация : София, България

Клиентите за нас