Корпоративни събития 

Управлението на всякакъв вид бизнес събития и тийм билдинг мероприятия изисква задълбочено и подробно планиране, креативност и опит. Когато събитието, което разработвате, е корпоративно, често се залага повече и е особено важно да впечатлите гостите си. Това е Вашият шанс да блеснете истински и да покажете всичко, което Вашата компания може да предложи, а ние ще Ви помогнем.

В управлението на корпоративни събития и тийм билдинг мероприятия, организирани от NewEvents Vision, можете да очаквате свежи идеи и персонализиране, така че Вашето събитие да е оригинално, впечатляващо и да постигне очакваните резултати. Ние Ви предоставяме креативна услуга и ще организираме всичко, което е необходимо за Вашето събитие- от локацията, регистрация, настаняване, сценарий, артисти, планиране на менюта и изработка на подаръци.

Нашият екип ще се срещне с Вас за първоначална консултация, която ще обхване всичко, което трябва да знаем за Вашия бизнес и целите на Вашето събитие. Оттам ще планираме всичко, от което се нуждаете, за едно успешно, креативно и уникално събитие, което ще впечатли Вашите служители и гости, и ще се говори за него с години. 

Като агенция с пълно обслужване, ние ще организираме всичко или колкото имате нужда и искате да бъде планирано. Това може да включва услуги като: 

• Локация, резервиране, управление и връзка с локацията 

• Планиране на транспорта, управление на пътуванията и настаняване на вашия персонал и гости 

• Дизайн и организация на менюта, създаване на теми, стил на събитие и координация на ресурсите, които ще са ви необходими   

• Предоставяне на артисти, аудио - визуални, технологични и развлекателни ресурси 

Нашият екип се стреми не само да отговори на Вашите очаквания, но и да ги надмине. Корпоративните събития са специални и важни и могат да направят или разбият Вашия успех в света на бизнеса. Следователно те се нуждаят от специално внимание и управление, които могат да бъдат постигнати само с помощта на професионалисти. 

В NewEvents Vision знаем какво е необходимо, за да поддържаме ангажираност на аудиторията и това е от съществено значение, ако искате Вашето корпоративно послание да бъде чуто и запомнено. Партньорството с нас гарантира, че Вашето корпоративно събитие ще протече перфектно и ще бъде в рамките на Вашия бюджет. 

Свържете се с нас и нека заедно сбъднем следващото ви корпоративно събитие

Клиентите за нас